Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Світлана Доліч
Світлана Доліч
Країна:
Україна
Місто:
Петрове
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Особиста інформація

Інформація відсутня.

Середня освіта

Країна:
Україна
Місто:
Петрове
Школа:
Рік початку навчання:
2000

Рік закінчення навчання:
2005

Дата випуску:
2005
Спеціалізація:
Світлини 2
Стіна 10
31 липня 2017 в 17:27
Кофейный пирог "Из того, что есть в холодильнике".

пол стакана кефира - развожу в нем 3 чайные ложки растворимого кофе
2 яйца и 1 стакан сахара - все смешиваем, взбивая

К яйцам добавляем кофейный кефир, 100г масла размягченного, 1 стакан муки + 1 пачка разрыхлителя,
я добавляла соду гашенную лимончиком с таким же успехом.

Всё! Перемешиваем. Выливаем. Выпекаем.
Я для полноты счастья сделала крем из равного количества ложек сахара, сметаны и кофе ( для кофе ложки чайные) Можно сверху полить, а можно разрезать и прослоить.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Вафельные трубочки - хрустящие в электровафельнице с заварным кремом.


Ингредиенты:

маргарин - 100гр;
куриное яйцо - 3 шт.;
сахар песок - 0,5 стакана;
мука - 1 стакан

Приготовление:

Вафельные трубочки по этому рецепту получаются очень вкусные, в меру сладкие, легко сворачиваются горячими в любую форму. Не ломаются и не трескаются. По мере застывания твердеют и отлично держат форму.Можно использовать разнообразные начинки или есть просто так.
Готовится тесто элементарно: просто смешать все ингредиенты.Маргарин растопить Добавить сахар, яйца и перемешать
Затем добавить муку и еще раз перемешать. Всё. Тесто готово. Можно выпекать. Я выпекаю в старой советской электровафельнице - одна проблема - евророзетки не подходят - нужен переходник:)
Снимает готовые вафли лопаточкой. Сворачивать вафли нужно горячими и оставить остужаться на ровной поверхности. Можно свернуть трубочками или рожком по желанию. Начинка может быть любая:
белковый крем, творожный, заварной, вареная сгущенка.
На фото у меня заварной крем.

Заварной крем.
Желток+сахар+молоко+чуть муки+ ванилин варим на медленном огне.Затем добавляем в размягченное взбитое сливочное масло.

Начиняем наши трубочки с 2х сторон:
Удобно начинать с помощью кондитерского шприца или мешочка:
Из данного количества теста получается около 18 трубочек или вафельных рожков.

Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
8 червня 2017 в 12:03

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Кабачки, запечені з помідорами

Кабачок - виключно корисний овоч, який легко засвоюється і сприятливо впливає на травлення і на зовнішній вигляд шкіри. Через вміст великої кількості мінеральних солей його вживають для нормалізації обміну речовин.
Також зелений овоч благотворно впливає на оновлення кров'яних клітин і і блокує розвиток атеросклерозу. Кабачки рекомендують включати в раціон тим, хто страждає від гіпертонії і захворювань печінки. Загалом, одна суцільна користь ...
Цей овоч однозначно варто подавати на стіл. Тому ми підготували рецепт кабачків, запечених з помідорами під сирною скоринкою. Виходить просто дивовижно смачне і легке блюдо!

Помідор1-2 шт.
 Кабачок200 г
 Болгарський перец1 шт.
Сметана20 г
Молоко 2,5 ст. л.
Яйцо 1 шт.
Твердий сир 30 г
Чорний перець (мелений) за смаком
Сіль за смаком

Наріжте кабачок кружальцями завтовшки в півсантиметра. Повторіть те саме з помідорами. Очистіть солодкий болгарський перець від насіння і наріжте його гуртками. У жароміцних форму покладіть овочі вертикально, чергуючи їх один з одним. кабачки запечені в духовці фото рецептЗатем посоліть, посипте чорним меленим перцем і спеціями за бажанням. Полийте зверху сметаною або майонезом. кабачки запечені з сиром фото рецептВ окремій мисці збийте виделкою яйце з молоком, сіллю і перцем. запечені кабачки рецепт з фотоПосипьте овочі тертим сиром і залийте їх підготовленою сумішшю. запечений кабачок рецепт з фотоЗапекайте блюдо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півгодини. кабачки запечені в духовці рецепт з фото
Подавайте гарячим в якості закуски або гарніру.

Сподіваємося, що це блюдо з кабачків і помідорів стане вашим улюбленим!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Рулети з кабачків

Смачні та ситні рулети з кабачків, з м'ясним фаршем, грибами і болгарським перцем, запечені в духовці.

З натертого кабачка піджаримо шість млинців. Потім в ці млинці завернемо м'ясний фарш, консервовані гриби і болгарський перець. Отримані рулетики змажемо майонезом з сиром і запечемо в духовці.

Інгредієнти:
Для кабачкових млинців:
1 кабачок
2 сирих яйця
5 столових ложок манної крупи
4 столові ложки борошна
перець, сіль

Для начинки:
200 грам сирого м'ясного фаршу
2 середні цибулини
перець болгарський
100 грам консервованих печериць
майонез
твердий сир
олія

Приготування:
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці. Додаємо яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішуємо. З отриманого тіста підсмажуємо в сковороді на олії 6 млинців. Підсмажуємо не сильно, інакше їх важко буде згорнути в рулет.

Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо до світло-золотистого кольору. Майонез змішуємо з натертим сиром.

Кабачкові млинці змащуємо сирим м'ясним фаршем, розкладаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згортаємо в рулети. Викладаємо рулети на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змащуємо майонезом з сиром і ставимо в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікаємо до красивого, рум'яного кольору.

Готові рулети з кабачків подаємо в гарячому або в охолодженому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
На Зелені свята УГКЦ закликає прикрашати домівки квітами замість гілля
Напередодні Зелених свят, які відзначають на п’ятдесятий день після Пасхи, УГКЦ закликає парафіян причепурити свої домівки і храми квітами, але не обламувати для цього гілки дерев.
Про це у Львівській архиєпархії УГКЦ закликали неодноразово. Наводимо частину офіційного звернення УГКЦ щодо прикрашання домівок на Зелені свята:
«Звичаєм замаювання домівок та храмів християнами сьогодні, на жаль, зловживається і він втрачає первісне своє значення, перетворюється на шкідливу, руйнівну практику, яка йде в розріз з християнським віруванням. Вирубуються цілі дерева, наприклад, берізки, що не має жодного символічного значення – життя. Як альтернативу, пропонується прикрашати свої домівки та храми квітами та зеленню, виплеканими та вирощеними власними руками.
Саме в такий спосіб ми свідчитимемо, що є справжніми та свідомими християнами, котрі розуміють, що світ навколо нас створений Богом, а ми покликані його зберегти і піклуватися ним, а не знищувати; робити добрі вчинки з тими речами, які дарував нам Творець.
Така негативна поведінка щодо вирубки дерев, вирізування, виломлювання гілок тощо призводить до гріха проти довкілля, а тому згідно з вченням Церкви «хто грішить проти довкілля, грішить проти Творця його», − йдеться у зверненні.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Світлана Доліч обновила фотографию на странице:

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Світлана Доліч обновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3