Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Олена Семененко
Олена Семененко
Шанувальники Олена7
Стіна 6
26 травня 2017 в 07:02
М'ясні оладки

Смачні м'ясні оладки, три варіанти приготування.

Два рецепта як приготувати м'ясні оладки зі свинини і ще один чудовий варіант - оладки з курячого м'яса. Для м'ясних оладок м’ясо краще не молоти на м'ясорубці, а дрібно-дрібно нарізати або, в крайньому випадку, прокрутити на м'ясорубці через великі отвори.

Перший варіант - оладки зі свинини:
400-500 грам нежирної свинини
1 цибулина
1 сире яйце
столова ложка сметани
4 столові ложки борошна
сіль і спеції за смаком
олія для смаження

Приготування м'ясних оладок:
М'ясо і цибулю нарізаємо як можна дрібніше. Додаємо всі інші інгредієнти і перемішуємо.

У сковороду з гарячою олією викладаємо столовою ложкою отриманий фарш і смажимо до рум'яної скоринки з двох сторін, накриваючи кришкою сковороду.

Другий рецепт: на 1 кг нежирної свинини - 2-3 цибулини, 5 сирих яєць, 4-5 столових ложок столових крохмалю, сіль і спеції - за смаком. Процес приготування такий-же: дрібно нарізаємо, змішуємо, смажимо. Що зручно, такий фарш може зберігатися в холодильнику кілька днів і в потрібний момент можна швиденько підсмажити свіжі оладки-котлетки.

Для оладок з курки: 500 грам курячого філе (грудки), 100 грам твердих сортів сиру, 3 сирих яйця, 3 ложки столові майонезу, половина склянки борошна, половина чайної ложечки соди, сіль і спеції за смаком.

М'ясо дрібно нарізаємо, солимо, перчимо до смаку і перемішуємо. Додаємо дрібно натертий сир, яйця, майонез, соду і знову перемішуємо. Потім засипаємо просіяне борошно і вже остаточно перемішуємо.

Смажимо традиційно на олії з двох сторін до готовності, викладаючи фарш ложкою, сковорідку кришкою не накривати.

М'ясні оладки подаємо гарячими з будь-яким гарніром, а холодні оладки ідеально підходять для приготування чудових бутербродів.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 07:03
Фаршировані яйця - 26 варіантів для начинки


1. Обсмажте дрібно порізану цибулю і змішайте з жовтком.

2. Твердий сир з часником, майонезом і жовтком.

3. Жовток з дрібно порізаними маслинами або оливками і майонезом.

4. Червона або чорна ікра. Вже без жовтка.

5. Сир на дрібній тертці, волоські горіхи плюс майонез і часник. Прикрасити половинками волоського горіха.

6. Тунець або сайра з маслинами.

7. Креветки з жовтком. Зверху - по цілій вареній креветці.

8. Жовток, майонез, гірчиця, солоні огірки - на тертці або дрібними шматочками.

9. Печінка тріски, смажену цибулю плюс жовток.

10. Шинка, зелень, жовток.

11. Будь паштет з жовтком.

12. Будь копчена риба з жовтком.

13. Смажений гриби, сметана і жовток.

14. Солоний оселедець, свіже яблуко і маринована цибуля.

15. Зелений горошок, жовток і майонез.

16. Авокадо з крабовими паличками і майонезом.

17. Гриби, яєчний жовток, спеції, майонез.

18. Жовток, обсмажена цибуля.

19. Жовток, обсмажена на вершковому маслі цибуля, гриби краще обсмажені (наприклад лисички), сметана.

20. Жовток, обсмажена цибуля, лосось в олії або печінка тріски.

21. Жовток, зварені і обсмажені печериці (білі гриби), шинка, смажена цибуля і майонез.

22. Жовток, зелений горошок або стручкова квасоля з банки. Все протерти і рясно заправити спеціями.

23. Креветки, інжир, часник і майонез.

24. Оселедцевий форшмак.

25. Гусячу печінку нарізати тонкими скибочками і обсмажити разом з нарізаною кільцями цибулею, перемішати жовтки з вершковим маслом і соусом бешамель, заправити сіллю, чорним перцем і коньяком, фаршировані яйця полити зверху білим соусом.

26. М'ясо кроля.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
30 травня 2017 в 08:52
Выпускница 2017

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
28 травня 2017 в 17:30

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
26 травня 2017 в 07:00
Торт з печінковим кремом

Інгредієнти:
вафельні коржі - 9 шт.
червона цибуля -1 шт.
маринований болгарський перець - 50 г.
мариновані огірки - 50 г.
оцет для маринування цибулі

Для печінкового крему:
куряча печінка - 500 г.
яйця - 2 шт.
часник - 3 зубці
цибуля - 2 шт.
майонез -100 м
манна крупа -1 ст. ложка
сіль і чорний мелений перець за смаком.

Для оформлення:
яйця (варені) - 3 шт.
цибуля-порей за смаком.

Приготування:
Курячу печінку, цибулю і часник подрібніть блендером. Додайте яйця, манку, сіль і перець, ретельно перемішайте. Отриману суміш викладіть в пакет для запікання і зав'яжіть.

У чашу мультиварки налийте воду і помістіть пакет з печінковою сумішшю. Встановіть режим приготування на пару і час приготування - 1 година. Приблизно через 25 хвилин, коли вздується пакет, проткніть його і продовжуйте готувати. В результаті повинен вийти ароматний кремоподібний паштет. Остудіть його, додайте майонез, перемішайте. За бажанням можна збити блендером.

Червону цибулю поріжте і замаринуйте в суміші води та оцту, залиште на 15-20 хвилин. Перець і корнішони поріжте.

Вафельний корж намажте тонким шаром печінкового крему, посипте перцем. Накрийте другим коржем, змастіть кремом, посипте огірками. Накрийте третім коржем, змастіть кремом, посипте маринованою цибулею. Таким чином, змастіть всі коржі, чергуючи овочі. На останній корж, не змазаний кремом, покладіть обробну дошку і поставте невеликий вантаж. Залиште на 1 годину.

Зверху і з боків змастіть торт рештою печінкового крему. Прикрасьте тертими яйцями і порізаним кільцями цибулі-порей.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Олена Семененко поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3