Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Валентина Катранюк
Валентина Катранюк
Україна - понад усе!!!
Країна:
Україна
Місто:
Южноукраїнськ
День народження:
Сімейний стан:
Шанувальники Валентина56
Стіна 177
Печиво на швидкоруч: смачний рецепт


Ти встигнеш приготувати печиво на швидкоруч, поки твої гості роздягнуться, і скипить чайник. А продукти напевно знайдуться на кухні, адже вони дуже прості.
Інгредієнти:
300 г борошна,
200 г вершкового масла,
2 яйця,
1 стакан цукру,
1 ст. ложка цукрової пудри,
10 г ванільного цукру,
щіпка солі.

Спосіб приготування:

Вершкове масло дістань із холодильника і дай йому трохи нагрітися.

Яйця збий із цукром. Масло поріж шматочками, додай у яєчно-цукрову суміш і перемішай.

Потім додай просіяне борошно з сіллю і ванільним цукром і виміси тісто.

Відокремлюй від тіста невеликі шматочки, розкочуй коржі завтовшки приблизно 5 мм на обробній поверхні, посипаній борошном. Печиво на швидкоруч можна видавити за допомогою формочок або ж просто порізати ножем у вигляді ромбів.

Виклади печиво на деко, змащене маслом, і відправляй у розігріту до 180°С духовку на 15-20 хвилин.

Готове печиво посип цукровою пудрою і подавай до чаю.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Дешевий "Спартак"

Торт "Спартак" вже став класикою десертного столу. Та скільки б його не готували він є беззаперечним лідером на кожному святі. Завдяки своїй популярності "Спартак" має багато рецептів, однак особливо актуальним сьогодні є приготування цього десерту з мінімальними затратами.

Інгредієнти:
Масло 100 г.
Вершки 10% 2 - 3 ст. л.
Яйця 2 шт.
Какао-порошок 20 г.
Штучний мед 2 ст.л.
Борошно 450 г.
Цукор 200 г.
Сода 1,5 ч. л.

У каструлі розтопити масло, додати до нього цукор, мед, какао-порошок, вершки, збиті яйця. Варити на малому вогні, постіно помішуючи, до повного розчинення цукру. Після того, як цукор розчинеться, додати соду, варити до збільшення маси в 3 рази. Охолодити цю масу. Після цього частинами всипати борошно, замісити м'яке тісто.
Зробити з тіста ковбаску, поділити її на вісім рівних частин. Присипати робочу поверхню борошном і розтачати коржі товщиною 2 мм.
Випікати коржі у духовці, розігрітій до 180 градусів 3 - 5 хвилин.
Коли коржі охолонуть, перемастити їх заварним кремом на свій смак.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
14 червня 2018 в 14:31
Душа моя и для меня загадка….
*********************************************
Душа моя и для меня загадка….
И сердце не пойму я иногда,
И мир устроен…. что не все в нем гладко,
А дни идут…проходят и года.

А сердце плачет и душа тоскует,
Что вы хотите??? Не пойму я вас никак,
И ночь-воровка, сон-покой ворует,
В душе и в сердце что-то вновь не так.

С душою сердце словно породнилось,
Друг другу шепчут тайные слова,
И что-то в моей жизни не свершилось,
И это «что-то», знает лишь Душа.

Ночами шепчет сердцу, что б томилось,
О той любви, что радостью была,
А что бы сердце это не разбилось,
К любви добавь душевного тепла.

О! Вы такие…. мученики жизни,
Коварные, не знавшие покой,
От моей молодости и до тризны,
Творите все, что хочется со мной.

Усни Душа!!! И сердцу дай покоя!
Не рвите тело! Это ни к чему!
Любви не будет! Она ушла с весною,
И нет уже ответа: Почему…
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
14 червня 2018 в 14:27
Шикарная женщина...
✿ܓ ✿ܓ✿ܓ ✿ܓ ✿ܓ✿ܓ ✿ܓ✿ܓ✿
Шикарная женщина, больше чем сила,
В ней столько оттенков и звуков весны!
Она не прощает, она все простила...
Ей те, кто уходит, давно не нужны.
В руках её нежность, свернулась котенком,
И тихо мурлычет, у лампы в ночи.
И ей не в первой наступать на осколки,
И плач удержать, когда сердце кричит.
В глазах словно сталь, ни улыбки, ни жеста.
Научена жизнью, не выдать себя.
Но, если ты с нею нашел свое место,
Храни ее мир, безвозмездно любя.
И может увидишь в ней девочку просто,
Которая хочет и ищет тепла.
Которая смотрит ночами на звёзды,
Которая счастья ещё не нашла.
Но стала роскошной, уверенной, смелой,
К такой невозможно порой подойти!
Безумно красивая, стать королевы...
И сердце живое, за льдинкой в груди!
Шикарная женщина, шепчут мужчины...
И смотрят ей вслед, провожая с тоской.
Шикарная женщина, больше чем сила,
Когда обогрета любимой рукой...
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Найсоковитіша домашня буженина

Буженина - страва, яку прийнято відносити до давньослов'янської кухні, але і в інших країнах є дуже схожі аналоги запеченого м'яса. Ароматна, пряна буженина - мабуть, найпривабливіше серед м'ясних страв. Погодьтеся, на святковому застіллі рука сама так і тягнеться за апетитною скибочкою.

Інгредієнти:
Свинина 900 г
Сіль 3 ч. л.
Часник 2 зубці
Лавровий лист 2 шт.
Вода 1 л
Чорний перець (мелений) 1 щіпка
Паприка 1 щіпка
Перець чилі 1 щіпка

Цікаво, що спочатку буженину готували з ведмедини, але незабаром цю назву стали використовувати для запеченої задньої частини свинячої туші.
Приготувати буженину вдома дуже легко: крок за кроком дотримуйтесь рецепту - вийде м'який і соковитий шматочок м'яса.

1. Закип'ятіть воду, додайте 2 ч. л. солі, часник і лавровий ліст.

2. Залийте маринадом м'ясо, накрийте і відправте в холодильник на 6-8 годин.

3. Витягніть м'ясо з маринаду, обсушіть, ще раз посоліть, натріть сумішшю з паприки, чорного і гострого перцю.

4. Часник наріжте пластинами.

5. На шматку м'яса зробіть кілька надрізів, вкладіть в кожен по смужці часнику.

6. Помістіть м'ясо в рукав для запікання і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.

7. Через 60 хвилин розірвіть рукав для того, щоб буженина підрум'янилася, дайте страві запектися ще протягом 10-15 хвилин.

Домашня буженина замінить будь-які ковбасні вироби і відмінно підійде для приготування ранкового бутерброду.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Кабачки по-корейськи на зиму


Любиш побалувати себе гострими стравами? Дізнайся, як готувати кабачки по-корейськи на зиму, і цей рецепт ще не раз допоможе тобі.

Інгредієнти:
Кабачки - 3 кг,
Морква – 0,5 кг,
Цибуля ріпчаста – 0,5 кг,
Перець болгарський - 400-500 г,
Часник - 150 грамів,
Цукор (пісок) - 1 стакан,
Олія - 1 стакан,
Оцет столовий - 1 ст,
Сіль - 2 столові ложки,
Спеції - за смаком, бажано - набір для приготування корейської моркви.

Основною відмінністю заготівлі кабачків від інших овочів є те, що лише кабачки потребують попередньої теплової обробки. Інакше вони просто не зможуть прожити достатньо, щоб допомогти тобі з об'ємом споживаних вітамінів взимку і ранньою весною. Без теплової обробки кабачки по-корейськи на зиму не приготуєш.

Однак шкоду, що наноситься вітамінам тепловою обробкою, можна знизити, стерилізуючи продукт безпосередньо в банці. Тоді з овочів не випарюється ні краплі накопиченої користі.

Завдяки використанню природних консервантів, які не шкодять твоєму організму в помірній кількості, і застосуванню методу закритою стерилізації, користь овочів не врачається, а довговічність закруток збільшується щонайменше вдвічі.

Спосіб приготування:

Підготуй все необхідне для готування. Всі овочі - помий, почисти цибулю і моркву. З кабачків бажано зчистити шкірку. Після цього всі овочі потрібно подрібнити, нарізавши їх соломкою (або натерши на спеціальній тертці для моркви по-корейськи). Ніж для такої тонкою нарізки повинен бути дуже гострим. Часник подрібни за допомогою звичайної давилки.

Склади отримані овочі соломкою в об'ємисту тару і залий маринадом. Перемішай масу так, щоб маринад проник усюди, і залиш отриманий салат на три-чотири години - щоб настоявся.

Повкладай кабачки по-корейськи в банки і простерилизуй їх. Для півлітрових заготовок вистачить п'ятнадцяти хвилин теплової обробки, для об'єму в 0,7 літра цей час збільшується до третини години.

Дай охолонути закруткам. Для цього постав їх у темне, але тепле місце, замотавши у вовняну ковдру або пару махрових рушників. Остигати вони повинні повільно, до кімнатної температури, після чого їх необхідно переселити в льох або в холодильник.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Слідкуйте за нашими новинами

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Соціальна мережа створена лише для тих людей, які періодично заходять.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
МЕДОВИК НА КЕФИРЕ

Ингредиенты:

Для теста:

Мука — 500 г
Сахар — 2 стак.
Кефир — 2 стак.
Мед — 2 ст. л.
Яйцо — 2 шт.
Разрыхлитель — 1 пакетик

Для крема:

Сметана — 2 банки
Сахар — 1/2 стак.
Чернослив — 30 г
Курага — 30 г
Изюм — 30 г
Миндаль — 150 г

Приготовление:

1. Смешиваем муку, сахар, кефир, яйца, мед и добавляем разрыхлитель. Взбиваем миксером.
2. Тесто делим на две части. Выпекаем в духовке два коржа.
3. Готовые коржи остужаем и разрезаем вдоль на 2 части.
4. Пока пекутся коржи, прокручиваем через мясорубку чернослив, курагу и изюм, перемешиваем. Мелко рубим миндаль.
5. Для крема смешиваем сметану с сахаром. Хорошо взбиваем и даем постоять, чтобы сахар растаял, и еще раз перемешиваем.
6. Сахар можно заменить сахарной пудрой, а сметаны можно взять меньше.
7. На холодные коржи намазываем крем, посыпаем орехами и перекрученными сухофруктами.
8. Промазываем так все коржи, бока также смазываем кремом.
9. Украшаем по вкусу. Даем постоять немного в тепле и затем убираем в холодильник на несколько часов, чтобы торт хорошенько пропитался.
Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка