Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Olga Kozuliaeva
Olga Kozuliaeva
Країна:
Італія
Місто:
Imperia
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Особиста інформація

Інформація відсутня.
Світлини 3
Стіна 45
5 серпня 2017 в 06:20
КУРИНЫЕ ОЛАДЬИ

Ингредиенты:

- 1 куриное филе;
- 2 средних (или 1 большая) луковицы;
- соль;
- перец;
- 1яйцо;
- 1 столовая ложка майонеза;
- 1 столовая ложка муки;
- масло растительное – 3-4 ст. ложки (если сковорода с антипригарным покрытием, количество масла уменьшаем вдвое).

Способ приготовления:

Взять куриное филе, промыть хорошо и обсушить вафельным полотенцем.
Порезать куриное филе на мелкую соломку.
Лук очистить и порезать маленькими кубиками, чем мельче порезать лук, тем лучше.
Перемешать лук с нарезанным куриным филе
Добавить соль и перец, оставить мариноваться на 2 часа.
Разбить яйцо и перемешать с куриным филе и луком.
Добавить по 1 столовой ложке майонеза и муки.
Тщательно перемешать все ингредиенты.
Выкладывать ложкой на раскаленную сковородку с растительным маслом. Жарить до золотистого цвета с двух сторон 2-3 минуты.

Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
7 серпня 2017 в 16:49
ПРОСТЫЕ ШОКОЛАДНЫЕ ПИРОЖНЫЕ
Обалденно вкусно!

ИНГРЕДИЕНТЫ:
● сахар 1 стакан
● мука 1 стакан
● молоко 1 стакан
● растительное масло 1/2 стакана
● яйца 2 шт.
● темный какао-порошок без сахара 5 ст.л.
● ванилин на кончике ножа
● разрыхлитель 1 ст.л.

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
1. Взбить с помощью миксера сахар, какао, молоко и растительное масло. Перелить половину смеси в отдельную миску.
2. Добавить яйца, ванилин и муку, просеянную с разрыхлителем, взбить миксером.3. Вылить тесто на смазанный маслом противень. Поставить на 30 минут в предварительно разогретую до 175 С духовку.4. Вынуть корж из духовки. Через несколько минут залить его отложенной шоколадной смесью. Дать остыть и разрезать пирог на квадраты.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
"Бандерівський"
Форма 22 на 25см Тісто: 600гр муки6 жовтків250 гр цукру250 гр маргарину1,5 пач порошку до печива6 ст л сметаниЖовтки збити з цукром, додати перетертий з мукою маргарин, порошок до печива,сметану. Замісити тісто, розділити на 8 частин, 4 частини покласти в холодильник, а 4 в морозильник, щоб потім добре терлись.
1-й корж - Одну частину тіста з холодильника розподілити в формі, зверху викласти сирну масу - 250 гр сиру змолоти, додати 50 гр масла розтопленого, 6-8 шт порізаної кураги, 2 жовтки, 50 гр цукру, 2 ст л ванільного пудингу, 1 ст л манної крупи, 2 збитих білки, затерти одною частиною тіста з морозильника.
Пекти 40 хв при 170 гр
2-й корж - На тісто з холодильника викласти макову масу - 0,5 ст маку запарити і втерти в макітрі, додати 2-3 ст л цукру, 0,5 ч л порошку до печива, 1 жовток, 2 ст л масла розтопленого, 1 ст л ванільного пудингу, збитий білок. Затерти тістом з морозильника.
Пекти 30 хв при 170 гр.
3-й корж - На тісто з холодильника викладаємо карамелізовані грецькі горіхи - 150 гр горіхів порізати не дуже дрібно, обсмажити на сковорідці 2-3 хв , додавши 2 ст л масла, 2 ст л цукру і 1 ст л меду. Затерти тістом з морозильника.
Пекти 25-30 хв при 170 гр.
4-й корж - На тісто з холодильника викладаємо білкову масу - 2 білки збити , поступово додаючи 100 гр цуру, вимішати з 100 гр кокосової стружки. Затерти тістом з морозильника.
Пекти 35 хв при 170 гр
Крем:
400 мл вишневого соку ( я взяла пакетований, заводський)
1 пач вишневого пудингу (польський Budyn)
4 ст л цукру
300 гр масла
До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо до розчинення і кладемо на вогонь. В решті соку розводимо пудинг. Коли сік в каструльці почне кипіти - тонкою цівкою вливаємо розведений пудинг, безперервно помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв, постійно мішаємо.
Коли охолоне збиваємо з маслом. ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної температури. Спочатку треба збити саме масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг, не перестаючи збивати.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Пляцок "Кора вишні"
Форма 20 на 30см
Для верхнього і нижнього коржа:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г клюкви (сушеної)
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна
Бісквіт:
4 яйця
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
0,5 ч.л. порошку до печива
Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
3 ст л сметани
1 ст л коньяку
Крем:
400 мл вишневого соку ( я взяла пакетований, заводський)
1 пач вишневого пудингу (польський Budyn)
4 ст л цукру
300 гр масла
До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо до розчинення і кладемо на вогонь. В решті соку розводимо пудинг. Коли сік в каструльці почне кипіти - тонкою цівкою вливаємо розведений пудинг, безперервно помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв, постійно мішаємо.
Коли охолоне збиваємо з маслом. ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної температури. Спочатку треба збити саме масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг, не перестаючи збивати.
Коли перекладала - дала до крему в"ялену вишню.
Коржі:
Білки збити з пудрою, додати жовтки. Поступово додати решту продуктів. Спекти два коржі. Треба пекти відразу у двох формах, бо тісто сідає швидко. Якщо такої можливості нема, то розділіть продукти і робіть заміс окремо.
Бісквіт:
Білки добре збити з цукром, додати жовтки, борошно, порошок. Випікати при 170 гр 30 хв.
Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані, додати сметану, коньяк, перемішати. Змастити помадкою бісквіт з обох боків.
Верх залити вишневим желе
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
5 яєць
1 ст цукру
0,5 ч. лож соди
0,5 ч. лож амоняку
1 ст муки
1 ст маку сухого меленого
1 ст горіхів різаних
200 г ізюму
Білки збити з цукром, додати жовтки, 1 ст лож сметани, муку, мак, горіхи і ізюм змішати разом тоді додати до яєчноі маси. Все акуратно вимішати і на бляшку більшу, спекти один корж.
Помадка для вафель:
9 ст лож какао
9 ст лож сметани
9 ст лож цукру
Все змішати, довести до кипіння і остудити.
4 вафельні листи
Змазати одну вафлю накрити іншою і так зробити ще з двома.
Крем:
1 б вареної згущонки збити з 400 г масла
Складаємо торт:
Вафлі
Крем
Корж
Крем
Вафлі
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Сирник ''Гламурний'' з в'яленою вишнею
Форма 26 см
Тісто:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива
Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати
сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв. 1/3 тіста покласти в морозильник.
Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.
Сирна маса:
500 гр домашнього сиру змолоти
3 жовтки
100 гр розтопленого масла
3/4 ст цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
1 ст л порошку до печива
1 ванільний пудинг ( в порошку)
3 збиті білки
в'ялена вишня, або у власному соці ( віддушити)
Поверх сирної маси викладаємо сметанкову масу:
2 білки бвиваємо на круту піну, поступово додаючи 0,5 ст цукру, далі висипаємо 1 вишневий пудинг, збиваємо 1-2 хв. Маса має бути гладкою, глянцевою. Обережно вимішуємо її з 400 гр сметани (22%).
Викладаємо сметанкову масу , затираємо верх тістом з морозильника, посипаємо цукром.
В духовку на 1 год при температурі 170-160 гр
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
3 червня 2017 в 19:05
Життя - це ціла школа.
Ми цінуємо після того як втрачаємо...
Не робіть помилок.
Цініть те що є, і ваше життя стане ярким, світлим, радісним і веселим.
Поширюйте це повідомлення всім своїм найкращим друзям, і ви приймете участь в створенні кращого і незабутнього життя.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
11 червня 2017 в 23:19
Бувають такі моменти, що хочеться плакати про ці спогади які були,
а буває так, що навіть плач не допомагає щоб все забути!

Сподобалось 0 людині
Вподобайка