Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Совість борошна
Не Зупиняйся | | Психологія
Коли вільного часу вистачає лише на пару бутербродів, варто підійти до їх приготування вдумливо і відповідально. І перш за все подумати про надійне і живильному фундаменті.

Коли вільного часу вистачає лише на пару бутербродів, варто підійти до їх приготування вдумливо і відповідально. І перш за все подумати про надійне і живильному фундаменті.

РАУНД 1 Шукаємо хліб, найбільш багатий клітковиною.

 Фото 1 - Совесть муки Фото 2 - Совесть мукиФото 3 - Совесть муки  Фото 4 - Совесть муки

Білий 3,1 г клітковини

Пшеничний зернова 6,6 м клітковини

З висівками і насінням 5,1 г клітковини

Гірчичний 5 г клітковини

 Фото 5 - Совесть муки Фото 6 - Совесть муки Фото 7 - Совесть муки Фото 8 - Совесть муки

 Білий з висівками 6,6 г клітковини

Житньо-пшеничний 5,1 г клітковини

Житній 5,8 г клітковини

Житньо-пшеничний зерновий 6,8 г клітковини

РАУНД 2 Дивимося, де менше всього солі.

 Фото 9 - Совесть муки Фото 10 - Совесть муки Фото 11 - Совесть муки Фото 12 - Совесть муки

Білий з висівками 398 мг солі

Пшеничний зерновий 380 мг солі

Житній 580 мг солі

Житньо-пшеничний зерновий 450 мг солі

РАУНД 3 Визначаємо, де менше простих вуглеводів.

 Фото 13 - Совесть муки Фото 14 - Совесть муки

Пшеничний зерновий Близько 70%

 ПЕРЕМОЖЕЦЬ:Житньо-пшеничний зерновий Близько 55%

.
21 січня 2018 в 13:40  |  Переглядів: 1  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: