Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Риба під маринадом рецепт. Як приготувати рибу під маринадом
Не Зупиняйся | Дім та побут | Своїми руками
'Риба
Риба під маринадом, рецепт якої ми дамо, - одне з найпопулярніших святкових страв радянських часів нарівні з салатом «Олів'є». Радянські часи минули, а риба під маринадом залишилася, і популярність цієї страви нітрохи не зменшилася. Сьогодні ми будемо говорити про те, як приготувати рибу під маринадом.

Інгредієнти для рецепта риби під маринадом


Рибне філе - 500 г, 2-3 морквини, 2-3 цибулини, томатне пюре 1 склянку, олію, лавровий лист, перець, гвоздика, кориця, оцет, цукор

Процес приготування риби під маринадом


Отже, рецепт, як приготувати рибу під маринадом в домашніх умовах.
Філе риби нарізаємо порційними шматками, солимо, перчимо і підсмажуємо на олії.


Найважливіше - приготувати правильний маринад. Моркву тремо на крупній тертці, дрібно ріжемо цибулю. Обсмажуємо на рослинній олії окремо цибулю і окремо моркву.
Риба під маринадом рецепт. Як приготувати рибу під маринадом
Складаємо все в каструлю, солимо, перчимо і тушкуємо хвилин 10. Додаємо томатне пюре. До речі, томатне пюре можна замінити соком. Додаємо в каструльку спеції.
Як готувати рибу під маринадом - коли суміш в каструльці почне закипати, додаємо оцет, цукор, можна додати бульйон. Обов'язково пробуйте маринад, може бути, вам потрібно більше солодощі, а комусь більше солі або гостроти. Доводимо маринад до кипіння і вимикаємо, нехай остигає.

Як готувати рибу під маринадом


Такий маринад можна готувати і окремо, як соус до різних страв. У ньому є оцет і він відмінно буде зберігатися в холодильнику.

Рибу викладаємо у форму або сковорідку з високими бортами. Заливаємо маринадом і відправляємо в духовку хвилин на 5-10. Після чого потрібно дати настоятися риби під маринадом як мінімум ніч, а краще добу. Риба під маринадом: рецепт рекомендує при подачі на стіл прикрасити страву зеленню.
'Риба
Головне в цій страві, звичайно, маринад. Тому готувати його потрібно поставитися з усією ретельністю. Не переборщіть з маслом або томатом. Якщо ви готуєте маринад в перший раз, пробуйте його під час готування і додайте компоненти в міру потреби. Пізніше ви вже будете точно знати пропорції маринаду по своєму смаку. Тепер ви знаєте, як правильно приготувати рибу під маринадом своїми руками.

Риба під маринадом відео


Цікавий відео-рецепт "риба під маринадом" в домашніх умовах.
18 січня 2018 в 14:07  |  Переглядів: 0  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: