Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Відкрита спільнота
Контакти
1 контакт
ХРИСТИЯНСЬКІ ПОВЧАННЯ
Країна:
Україна
Місто:
Самбір
Опис:
УСЕ ЩО СТОСУЄТЬСЯ ПРАВДИВОГО ХРИСТИЯНСЬКОГО ЖИТТЯ МОЖНА ЗНАЙТИ ТУТ У ГРУПІ. ГРУПА АПОЛІТИЧНА
195 записів

Я допускав, щоб тебе зраджували найближчі, щоб ти зрозумів як боляче Мені, коли ти кожен раз зраджуєш Мене...

Я допускав, забираючи потрохи у тебе всі твої найсильніші прив'язаності, щоб ти навчився пов'язувати свої думки тільки зі Мною.

Я руйнував поступово один за іншим твої людські авторитети, щоб ти зрозумів, що тільки Я Один ніколи не помиляюсь і не зраджую.

Я допускав, щоб твої близькі були далеко в ті моменти, коли тобі було важко, для того, щоб ти прийшов, ну хоча б від безвиході, до Мене і Я міг зцілити твої душевні рани Сам. Тому що ніхто не зможе зробити цього краще, ніж Я.

Я допускав, щоб той, у кого ти сподівався знайти розраду, байдуже не брав трубку, коли ти дзвонив в сльозах відчаю, щоб ти зрозумів, як боляче Мені, коли Я кличу тебе роками, а ти не хочеш відповідати на Мій поклик...

Я відкривав тобі очі на те, що іноді навіть самі близькі воліють займатися своїми інтересами, ніж спілкуватися з тобою... Тепер ти розумієш, як Себе відчуваю Я, коли чекаю, щоб поговорити з тобою в молитві та читанні Писання, а ти зайнятий своїм телефоном, комп'ютером, телевізором, друзями...

Я іноді дозволяв тобі домогтися своїх цілей, і ти залишався таким же спустошеним, і навіть більш, ніж на шляху до них. Щоб ти зрозумів, що Я краще знаю, що для тебе стане справжнім щастям і довірився, нарешті, Мені...

Коли ти все це зрозумієш і звернешся до Мене, Я влаштую грандіозний бенкет з усіма небожителями, бо той, заради кого Я віддав Своє життя, тобто ти, нарешті відповів взаємністю на Мою любов... Я завжди був поруч, але тепер ти будеш це знати і навіть чути Мій голос, що говорить ніжно до твого серця...

Я покажу тобі велике та незрозуміле, чого ти не знаєш... Я влаштую твій шлях і приведу тебе до справжнього вічного щастя. Я дам тобі таких друзів, риси яких ти шукав у всіх своїх старих знайомих, але так і не знаходив. Я дам тобі такі цілі, досягнення які зроблять тебе Новою Людиною. Я дам тобі впевненість у майбутньому. Ти станеш сміливий, як лев, тому що за твоєю спиною завжди буду Я. Ти зможеш втішати і підтримувати інших, тому що Моя любов і Моя розрада переповнять тебе і вирвуться назовні.

Дозволь Мені зробити це для тебе.

Я так давно тебе чекаю.

Твій Спаситель. Ісус.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Господь говорить, що в останні дні, серед інших спокус, будуть і такі: «Повстануть христи неправдиві, і дадуть знамення і чудеса, щоб спокусити, якщо можливо, вибраних. Ви ж стережіться; ось, Я сказав вам усе наперед». Як бачимо, саме по собі диво не є безумовним доказом божественності і праведності того, хто його вчинив.

Святе письмо Нового завіту починається не з чудес. Воно починається з родоводу, щоб відразу показати, що Той, про Кого далі піде мова, дійсно, згідно пророцтвам, є «сином Давида, сином Авраама» (Мт.1:1). Далі сказано, що Він «від Духа Святого» (Мт.1:18). Трохи пізніше йдеться, що про Нього засвідчили Ангели (Лк.2:9-14), речовинний світ (Мт.2:1-2), і, нарешті, Сам Бог – голосом і явищем Духа у вигляді голуба (Мт.3:16-17). Сказано також, що Він переміг спокусу від диявола (Мт.4:1-11). І тільки після цього – про чудеса.

І коли ми чуємо про чудеса, першим ділом треба переконатися, що диво сталося в огорожі Святої соборної Церкви, а не в тих спільнотах, які коли вийшли з неї, спокушені або своєю гордістю і політичною доцільністю, або своєю уявною чистотою, або упевненістю в своїй канонічності.

У книзі Второзаконня є такі слова:
«Якщо повстане серед тебе пророк або сновидець, і представить тобі ознаку або чудо, і збудеться те чудо, про яке він говорив тобі і скаже притому: «підемо слідом інших богів, яких ти не знаєш, і будемо служити їм», – то не слухай слів пророка цього або сновидця цього» «Бо через це спокушає вас Господь, Бог ваш, щоб дізнатися, чи любите ви» Його «від усього серця і від усієї душі вашої» (Втор.13:1-5). Господь «наперед сказав» нам. І Він завжди буде випробовувати нас: чи любимо ми Його, або кинемося, стрімголов, слідом будь за яким чудотворцем, забувши і про свою совість, і про церковний порядок, і про те, що тільки в тихому, мирному дусі може бути виявлена істина.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Щастя приходить до мирного сімейного життя, в подружній злагоді, в доброму вихованні дітей, а люди хочуть знайти його поза таким життям, в незаконному співжитті, в притонах гріха, у нехтуванні подружніми і батьківськими обов'язками.

Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

По сей день диявол намагається позбавити людей віри в Бога і обмовляє Благого, що Він, начебто, жорстокий і не всесильний. І таке велике засліплення людей в їх пристрасті, що вони часто не бачать очевидного і плутають добро і зло, світло і пітьму. Іншим він вселяє, що вони дуже погані для Бога і губить їх безнадією відчаю. Між тим, Бог любить кожного і кожного радий пробачити і врятувати. Він сказав: "Прийдіть до Мене всі втомлені і обтяжені і Я заспокою вас" (Мт. 11, 28) і прийняв страшну хресну смерть, щоб, воскреснувши, подарувати вічне життя кожній людині.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

В одній зі східних римських провінцій жив пресвітер Епиктет.
За чистоту свого життя він від Бога дар творити чудеса : повертав зір сліпим, виліковував прокажених і виганяв бісів.

Одного разу привезли до нього тяжкохвору п'ятнадцятирічну дівчину. Її батько, видатний державний чиновник, припав до ніг святого:
- Чоловіче Божий, змилуйся наді мною і не відштовхуй мене. Моя єдина дочка хвора, вже три роки не може поворухнути ні одним членом свого тіла. Помолися за нас, зглянься над нами, адже ми чада Церкви Христової і освічені святим Хрещенням.

Преподобний Епиктет перейнявся співчуттям до нещасного батька і старанно молився Богу про його дочку. Потім він помазав святим єлеєм хвору, яка одразу отримала зцілення і самостійно встала на ноги. Її ж батьку святий Епиктет сказав :

- Якщо хочеш, щоб у твоєму домі ніхто не хворів, з усіма домашніми щонеділі причащайся Божественних Тайн Тіла і Крові Господньої, попередньо очистивши серце своє належним чином.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Бог не потребує, щоб ми грали для Нього ролі – чи то праведників, чи то грішників. Господь потребує, щоб ми стали перед Ним у правді – такі, які ми є.
Кожен із нас має якісь таланти, вони є даром Бога. Однак коли Господь закликає бути найменшим, то вказує, що, попри свою цінність в його очах, ми мусимо одночасно усвідомити і свою малість. Це не означає, що маємо поливати себе брудом, применшувати себе, – мусимо усвідомлювати, що наша велич залежить від того, наскільки Бог діє в нас. У грішнику Він не перестає діяти хоч би на один відсоток або навіть на одну десяту відсотка, а що більше наближаємося до Бога, то більше Він діє в нас. У житті кожного зі святих Господь діяв, умовно кажучи, на шістдесят, сімдесят, а то й на вісімдесят відсотків.
Усвідомити власну меншість – це дати простір Божій величі діяти в нас. Адже недаремно співаємо в богослужіннях: «Дивний Бог у святих своїх». І як казав Йоан Предтеча: «Мені треба маліти, а Йому – рости».
Тож даваймо Богові щораз більше можливостей діяти через нас!
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Якщо чоловік отримав духовну допомогу в дитинстві, то він знову прийде в себе, навіть збившись зі шляху. Якщо дерево просякнуте оліфою, воно не гниє. Якщо трошки «просочити» дітей благоговінням, страхом Божим, то це буде допомагати їм все життя.

Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Якщо людина здатна жертвувати, вона буде здатна любити! Господь прийшов у світ, щоб врятувати людей і заради любові до людей зійшов на Хрест і показав нам, що любов це завжди жертва! Любов тримається на самопожертві. Бережіть один одного! Моліться за ваші родини. Благословляйте ваших чоловіків. Ви уявити собі не можете, яку силу має ваша молитва в житті чоловіка і в житті вашої родини в цілому. Бережіть свою сім'ю – це Боже благословення вам і шлях порятунку.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Щасливий той, хто розуміє, що то значить любити Ісуса, а себе заради Нього за ніщо мати.
Нераз треба задля свого улюбленого і від бажаної речі відмовитися, бо Ісус хоче, щоб Його Єдиного понад усе любити.
Прив`язаність до створіння зрадлива і нетривала, а любов до Ісуса вірна і вічна.
Хто прив`яжеться до створіння, той загубиться в минулому, а хто припаде до Ісуса - стане сильним у вічності.
Його люби і тримайся, як приятеля; Того, який не покине тебе навіть тоді, коли всі відступлять, і не дасть тобі наприкінці загинути.
Хочеш чи не хочеш, але треба буде колись з усім розлучитися.
Тримайся Христа в житті і смерті. Покладися на Його вірну любов: Він один зможе тобі допомогти, коли всі інші тебе покинуть.
Твій улюблений є такої вдачі, що не хоче, щоб ти допустив ще когось стороннього до себе; Він єдиний бажає мати твоє серце і як володар засісти на своєму власному престолі.
Коли зумієш відсторонитися від усілякого створіння, тоді Ісус радо схоче у тебе гостювати.
З часом переконаєшся, що майже все те пропало, у чому ти покладався на людей, а не на Ісуса.
Не надійся та не покладайся на тростину, що нею колише вітер, бо кожна смертна людина - то трава, і вся слава її. як цвіт трави зів`яне (Іс. 40,6-7).
Швидко ошукаєшся, якщо будеш дивитися тільки на зовнішню людську подобу.
Бо коли шукаєш своєї втіхи і користі в інших людях, дуже часто зазнаєш втрати.
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Не шукай щастя на землі, бо не знайдеш його ні тут, ні у вічності. Але шукай щастя в Бога, і будеш мати його на землі, і у Небі.
Хто збирає у свою скарбницю молитви й милостині, той багатіє в Бога. Інші нагромаджують собі гроші, ти ж нагромад­жуй собі молитви й милостині. Інші потішають себе флоярами й музикою, ти ж потішайся псалмоспівом і прославою Бога. Одні знаходять веселість у задоволеннях, а ти звеселяйся в Бозі, Який тобі й усім, хто полюбив Його, приготував вінець слави
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка
до попередніх записів