Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Відкрита спільнота
Готуємо разом
Країна:
Україна
Місто:
Городок
Опис:
ділимося своїми кулінарними навиками
Немає обговореннь
Нова тема
В спільноті ще немає тем.
123 записи

Чому я обрала компанію Джерелія?!
Це українська компанія!
Це якісна продукція!
Це молода команда!
Це не лише бізнес, а виховання у собі іншого погляду на життя!
Це розвиток української економіки!
Це створення нових робочих місць!
Це ціла команда людей, які прагнуть бачити Україну багатою державою!
Це майбутнє наших діток!
ДАВАЙТЕ РАЗОМ БУДУВАТИ НАШУ УКРАЇНУ!ДАВАЙТЕ РАЗОМ РОБИТИ ВСЕ ДЛЯ БЛАГА НАШИХ ДІТОК!
Безкоштовна реєстрація для знижки - 25%
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка

Чудовий торт "Шахова дошка". Спробуйте приготувати!

Для тіста на форму 26 см:
150 г борошна
200 г цукру
4 середніх яйця
50 г какао-порошку
50 мл гарячої води
50 мл рослинного масла
8 г розпушувача для тіста
8 г ванільного цукру
дрібка солі

Для крему:
500 г нежирного пастоподібного сиру
400 мл вершків 33-35%
150 мл молока
150 г цукру
15 г желатину
8 г ванільного цукру
сік і цедра лимона великого

какао-порошок для прикраси
Показати повністю..


Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4
Рецепт нашла здесь - https://gotovim-doma.ru/forum/viewtop...
13 лют 2018 в 11:25

Кабачки фаршировані м’ясом з грибами та цибулею
Поєднання м’ясного фаршу і грибів безпрограшно . Начинивши цими продуктами кабачок, ви отримаєте ситне, смачне блюдо, яке цілком згодиться не тільки для повсякденного меню, але і для урочистого. Для його приготування використовуйте:

2 невеликих або 1 великий кабачок;
4 середніх або 2 великих помідора;
2 невеликі цибулини;
200 грамів печериць;
сир;
вершки;
сіль, перець, інші спеції за смаком;
зелень .

Підготовка кабачків:

Кабачки наріжте кільцями висотою приблизно 7-10 см, ретельно вичистіть насіння, щоб помістилося більше начинки.
Отримані кабачкові кільця поварите в попередньо підсоленій воді протягом 5-10 хвилин.
Змастіть форму для запікання, викладіть підготовлені кабачки.
Підготовка начинки :

Для приготування фаршу подрібніть в блендері або м’ясорубці гриби, обсмажте їх у вершковому маслі.
жарко підлягає і дрібно нарізану цибулю.
Змішайте фарш , цибуля, гриби. Дайте суміші настоятися.
На дно кожного кабачкової кільця покладіть по часточці помідора, зверху-фарш.
Полийте начинку вершками, знову накрийте помідорами. Зверху кожної заготовки покладіть по невеликому шматочку вершкового масла.
Поставте в духову шафу, через 20 хвилин дістаньте, посипте тертим сиром, відправте назад.
Загальний час випікання-40 хвилин.
Показати повністю..


Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

ТОРТ*СМЕТАНКОВИЙ*
*Диаметр формы 24 см*

Ингредиенты для торта:
Светлый корж:
2 яйца
150 г сахара
170 г сметаны
1 ч.л. экстракт ванили (ванильный сахар)
100 г сливочного масла (комнатной температуры)
225 г муки
10 г разрыхлителя для теста

Шоколадный корж:
2 яйца
150 г сахара
170 г сметаны
1 ч.л. экстракт ванили (ванильный сахар)
100 г сливочного масла (комнатной температуры)
155 г муки
70 г какао порошка
10 г разрыхлителя для теста

Сметанный крем:
650-700 г сметаны (не менее 25% жирности)
200 г сахара
2 ч.л. экстракта ванили (ванильный сахар)
Показати повністю..


Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

торт КИЛИМАНДЖАРО
Для бисквита на форму 24 см:
130 г муки
180 г сахара
5 средних куриных яиц
50 г сливочного масла
30 г какао-порошка
5 г разрыхлителя для теста
8 г ванильного сахара

Для крема:
400 г йогурта
400 г сливок 35%
800-850 г консервированных персиков (персики + сироп)
15 г порошкового желатина
50 г сахарной пудры или по вкусу

50 г шоколада и сахарная пудра для украшения
Показати повністю..


Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4

Творожный торт с фруктами
Для бисквита на форму 26 см:
5 крупных яиц
160 г муки
160 г сахара

Для крема:
500 г творога
400 мл сливок 35%
30 г желатина
200 мл воды, сока или сиропа от консервированных фруктов
150 г сахарной пудры (или по вкусу)
300-400 г консервированных фруктов

Для пропитки коржей:
сироп от консервированных фруктов

Для украшения:
200 мл сливок 35%
сахарная пудра по вкусу
30-50 г миндальных лепестков
1 ст. ложка меда или варенья
консервированные фрукты
Показати повністю..


Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4

(Пиріг КАРПАТКА)
Інгредієнти
Для заварного тіста:
100 мл води
100 мл молока
140 г борошна
4 шт. яйця
80 г вершкового масла (вершкового маргарину)
½ ч.л. солі
15 г мигдальних пластинок (за бажанням)

Для заварного крему:
600 мл молока
150 г цукру
60 г кукурудзяного крохмалю(або картопляного)
2 шт. яйця
2 г ваніліну (або 10 г ванільного цукру, або 1ч.л. ванільного екстракту)
200 г вершкового масла
Показати повністю..


Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
спробуйте дуже смачний))готую вже не перший раз виходить чудовий))
13 лют 2018 в 11:27

Відмінна ідея прикраси святкової закуски. Відварені яйця фаршируються рибною начинкою, а "бджілки" з оливок роблять блюдо яскравим і кумедним

продукти
Яйця варені - 5 шт.
Лосось запечений - 100 г
або риба консервована - 1 банка
Майонез домашній - 100 мл
Цибуля солодка - 0,5 шт.
Помідор - 0,5 шт.
Огірок - 0,5 шт.
оливки зелені
маслини чорні
Масло оливкове
сіль
перець мелений

Приготування яєць фаршированих:

Цибулю дрібно нарізати, висипати в миску.
Лосося посолити за смаком, поперчити за бажанням, скропити оливковою олією. Загорнути у фольгу, запікати в духовці при 200 градусах 20 хвилин.
Рибу остудити, очистити від шкіри і кісток. Додати рибне філе до цибулі.
Яйця зварити круто, розрізати подовжньо на дві частини, вийняти жовтки і відправити в миску до риби з цибулею.
Додати майонез, перемішати і начинити половинки білка.
Порізати огірки тонкими пластинами, оливки і маслини - тонкими кільцями. З гілочки кропу нарізати маленькі палички для вусиків.
Сформувати тулуб бджілок з оливок і маслин, викласти на фаршировані яйця. З огірків викласти крила, а з кропу - вусики.
Показати повністю..


Сподобалось 6 людям
Вподобайка
6

Фаршировані яйця


Сподобалось 5 людям
Вподобайка
5

Салати на Новий рік 2018: Мімоза

Інгредієнти:
1 банка рибних консервів за смаком;
Картопля;
Морква;
Синій лук;
Яйця;
Майонез;
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:

Спочатку потрібно відварити картоплю в мундирі, яйця і моркву. Паралельно цибулю дрібно нарізаємо і заливаємо окропом на 10хв, потім зливаємо воду. Всі овочі і яйця дрібно натираємо і залишаємо окремо. Далі потрібно все викласти шарами в певному порядку: консерви, потім майонез, морква, майонез, цибуля, картопля, яйця. І наш салат на Новий рік готовий.
Показати повністю..


Сподобалось 9 людям
Вподобайка
9
до попередніх записів