Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Піца з салямі і грибами рецепт з фото
Не Зупиняйся | Різне | Своїми руками


Всі ми любимо ходити в піцерію, і замовляти там смачну і ароматну піцу. У кафе приємна атмосфера, але мінус один, за піцу вам потрібно буде, викладе не маленьку піцу, особливо якщо це стосується замовлення піци додому. Тому, краще сходити в супермаркет і за ту ж ціну приготувати 2, а то і 3 піци! Сьогодні ми дізнаємося, як швидко і смачно приготувати піцу з піцу з салямі і помідорами, грибами, маслинами.

 

Які інгредієнти потрібні для піци?

Піца з салямі і грибами рецепт інгредієнти тесту:

  1. 4 склянки борошна — (орієнтовно 500-600 гр);
  2. Цукру — 1 ст. л;
  3. Солі — 1 / 2 ч. л;
  4. 250мл — теплої води;
  5. Соняшникової олії — 3 ст. л;
  6. Один пакет сухих дріжджів(11 гр)

Примітка: Замість салямі можете використовувати ковбасу;

 

Яку зробити начинку для піци?

Начинка для піци з салямі і грибами:

  1. Салямі або ковбаси -300 грам;
  2. Твердий голландський сир -300 грам;
  3. Гриби печериці — 350-400 грам;
  4. Баночка оливок(маслин без кісточок;
  5. Свіжі помідори — 2 штуки;
  6. Паста томатна — будь торгової марки;
  7. Соус томатний;

 

Як приготувати смачну піцу вдома:


1)
Для того, щоб приготувати дріжджове тісто для піци, нам потрібно просіяти борошно в миску, додайте дріжджі і перемішайте. Туди ж, висипте сіль, цукор, влити 3 ст. л соняшникової олії, склянку води і добре замішати.

 

 

 

2) Після того як замешаете, накриваєте ємність з тістом рушником і залиште підходити протягом 60 хвилин.

3) Гриби миємо, чистимо і нарізаємо пластинками. Сир натираємо на крупній тертці, ковбасу і помідори ріжемо скибочками.



4) Наливаємо олію у сковорідку, розігріваємо і викладаємо туди гриби. Обсмажуємо на середньому вогні до повної готовності.



 

 

 

 

 

 

5) На стіл насипте трохи борошна, викладаємо половину тіста і розкачати до форми вашого листа.

6) Нашу основу для піци, викладаємо на деко і зверху змащуємо томатною пастою. Потім зверху викладаємо обсмажені гриби.



7) Далі, викладаємо порізану скибочками ковбасу салямі, заливаємо томатним соусом.

8 ) Зверху посипаємо все тертим сиром і оливками, після викладаємо помідори і ставимо нашу піцу в духовку.

Тепер торкнемося двох досить делікатних питань:

  • При якій температурі випікати піцу?
  • Скільки часу випікати піцу в духовці?

Духовку розігріваємо до 200 оС і ставимо випікати на 10-20 хвилин. Після цього дістаємо з духовки і даємо піцу з салямі і грибами трохи охолонути, після чого в порізаному вигляді подаємо на стіл гостям!


Тепер можете не хвилюватися, що піца у вас підгорить, адже ви знаєте при скількох градусах випікати піцу, а так само знаєте як швидко і смачно приготувати піцу в домашніх умовах!

 

Якщо стаття сподобалася, робимо репост в соцмережі і залишаємо коментарі!

15 січня 2018 в 12:01  |  Переглядів: 1  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: