Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Корисні властивості пшона для людини
Не Зупиняйся | Кулінарія | Своїми руками
Крупа золотистого кольору, що отримується з проса – пшоно – культивувалася здавна, проте не користувалася такою популярністю, як інші злакові. Це все ж не завадило їй знайти своїх прихильників і отримати прізвисько «золотий крупи» за цінний зміст у складі мінералів, вітамінів і елементів.
Пшонка використовується у вигляді каші як самостійну страву і як гарнір, а завдяки своїм складом вона рекомендується до вживання всім, хто хоче схуднути або поліпшити стан організму.

Застосування і приготування крупи


'Корисні
Пшонку отримують шляхом обдирання колосків проса і застосовують, у першу чергу, як основу для каші. Проте на цьому її застосування не закінчується: вона використовується в якості компонента для супів, з неї готують тісто для оладок, кладуть як начинку в запіканки і пироги — різноманітність у застосуванні пшінки обумовлено її численними корисними властивостями.
20 січня 2018 в 15:12  |  Переглядів: 19  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: