Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Ботвинья
Не Зупиняйся | | Психологія
З Саратовської губернії з любов'ю.

Фото 1 - БотвиньяЗвідки: Саратовська губернія
Час приготування: 20 хв.

Фото: Тетяна Шкондина

Що треба:
1 л справжнього квасу
(або рибного бульйону з лимоном)
250 р шпинату
250 г щавлю
2 свіжих огірка
Трохи зеленої цибулі
1 ст. л. цукру
250 г вареної риби
або 1 банка консервованих крабів
Сіль, тертий хрін, зелень

Що робити: шпинат і щавель промити, щоб на зубах пісок не скрипів. Зварити їх окремо, після чого протерти через сито в супову миску. Розвести квасом або охолодженим бульйоном. Кинути туди рубаний і розтертий з сіллю зелений лук, дрібно накрошенные огірки, зелень, цукор і сіль за смаком. Перед тим як налити все це в тарілку, покласти туди шматок вареної осетрини і натертий хрін.

.
21 січня 2018 в 13:38  |  Переглядів: 1  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: